Αρχική Σελίδα

Jinan  Zhaoyang  Aluminium  Industry Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8

Jinan  Zhaoyang  Aluminium  Industry Co., Ltd

Η Co. βιομηχανίας αλουμινίου Zhaoyang Jinan, ΕΠΕ βρέθηκε το 2009, τοποθετημένος στο νομό Pingyin Shandong. Η ειδική γραμμή επιχείρησής μας στην παραγωγή και το μάρκετινγκ της σπείρας αργιλίου & του φύλλου, σπείρα αργιλίου με το PE/PVDF, σπείρα αργιλίου με το έγγραφο του Κραφτ, ζάρωσε το φύλλο αργιλίου, αποτυπωμένο σε ανάγλυφο φύλλο αργιλίου, ντυμένη χρώμα σπείρα αργιλίου, δίσκος αργιλίου, καλώδιο συγκόλλησης αργιλίου και άλλα ειδικά προϊόντα αργιλίου. Μπορούμε να παραγάγουμε σχεδόν τα προϊόντα του κράματος αργιλίου 1 - 8 σειράς.

Η σπείρα αργιλίου/το φύλλο, αργίλιο ζάρωσε το φύλλο και ντυμένο το χρώμα φύλλο αργιλίου είναι τα προϊόντα πλεονεκτήματος της επιχείρησής μας. Η ικανότητα επεξεργασίας του φύλλου αργιλίου στη πρώτη θέση του κόσμου.

Τα προϊόντα επιχείρησης χρησιμοποιούνται ευρέως στη συσκευασία, την ηλεκτρονική & το electrics, την κατασκευή, τη μεταφορά, την αεροναυτική & την αστροναυτική και τις ελαφριές βιομηχανίες κ.λπ.

Το Zhaoyang πρέπει να καθιερώσει το δίκτυο πωλήσεων και εσωτερικό και oversea την αγορά, τα προϊόντα πωλήθηκαν όχι μόνο περισσότερες από 20 επαρχίες στην Κίνα, αλλά και πωλήθηκαν στην Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, Arica, τη Νοτιοανατολική Ασία και Λατινική Αμερική, περισσότερες από 50 χώρες και παίρνουν την καλή φήμη.

Εμπορική ικανότητα

Εμπόριο & αγορά
Κύριες αγορές Συνολικό εισόδημα (%)
Νότια Αμερική 30.00%
Αφρική 20.00%
Μέση ανατολή 10.00%
Νότια Ασία 5.00%
Νοτιοανατολική Ασία 5.00%

 

 

Ποσοστό εξαγωγής: 61% - 70%  
Τρόπος εξαγωγής: Έχετε την άδεια εξαγωγής  
Αριθ. των υπαλλήλων στο εμπορικό τμήμα: 80-100 άνθρωποι

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : ZHAOYANG

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 4500000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Main products: aluminium sheet/plate, embossed aluminium sheet/plate, corrugated aluminium sheet/plate, aluminium c

Packing: Non fumigation pallet (weight of each packing according to clients requirements)

Payment terms: T/T (30% deposit, the balance before shipment) or 100% L/C at sight

MOQ: 3 tons

Delivery time: Generally, it is about 15~20 days

sample: sample is free, freight collect.

term of trade: FOB, CFR, CIF, EXW

the mode of transportation: sea transportation, air transportation, express transportation

ιστορία της εταιρίας

Η Co. βιομηχανίας αλουμινίου Zhaoyang Jinan, ΕΠΕ βρέθηκε το 2009. Ο γενικός διευθυντής είναι ο κ. XIN ο ΙΟΥΝ.

Αυτό το εργοστάσιο που βρίσκεται στο νότο του εθνικού αυτοκινητόδρομου 105, βιομηχανικό πάρκο κομητειών Pingyin, πόλη Jinan, επαρχία Shandong. Αρχικά, το εργοστάσιο έχει μόνο 10 άτομα. Η κύρια αγορά είναι στην Κίνα και έχουμε μόνο 3 γραμμές παραγωγής εκείνη τη στιγμή. Οι πελάτες μας είναι το τέλος - χρήστης, χονδρέμποροι και έμποροι. Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης, καθιερώσαμε το υποκατάστημα στην περιοχή Huaiyin της πόλης Jinan το 2010. Αυτό το υποκατάστημα είναι κυρίως αρμόδιο για την επιχείρηση εξαγωγής. Και αυτή τη στιγμή έχουμε 102 υπαλλήλους, 56 εργαζομένους παραγωγής, 10 ανθρώπους αρμόδιους για τον ποιοτικό έλεγχο, 10 ανθρώπους αρμόδιους για τις διοικητικές μέριμνες και 11 ανθρώπους αρμόδιους για την τεχνολογία. 6 άνθρωποι υπεύθυνοι για την επιχείρηση εξαγωγής. Τώρα έχουμε 16 γραμμές παραγωγής, μπορούμε να παραγάγουμε τη σπείρα αλουμινίου, το φύλλο αλουμινίου, την αποτυπωμένα σε ανάγλυφο σπείρα αλουμινίου & το φύλλο, ζαρωμένο φύλλο αλουμινίου, ντυμένο χρώμα σπείρα & φύλλο αλουμινίου, φύλλο αλουμινίου & σπείρα με το επίστρωμα PVC, σπείρα αλουμινίου & φύλλο με το έγγραφο του Κραφτ, δίσκοι αλουμινίου, σωλήνας αλουμινίου, κ.λπ.

Αυτή τη στιγμή, δικοί μας προϊόντα εξάγονται στην αγορά της Αφρικής, αγορά της Νότιας Αμερικής, αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας, κεντρική Ασία, Αυστραλία, μέρος των βορειοαμερικανικών και ευρωπαϊκών αγορών.

Τώρα η επιχείρησή μας είναι βελτιώνεται συνεχώς και αυξάνεται. Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη αμοιβαία ευεργετική συνεργασία με σας.

υπηρεσία της εταιρίας

Δικοί μας εργοστάσιο-Η Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ JINAN ZHAOYANG, το ΕΠΕ σπείρα αλουμινίου προϊόντων, το φύλλο αλουμινίου, η αποτυπωμένα σε ανάγλυφο σπείρα αλουμινίου & το φύλλο, ζάρωσαν το φύλλο αλουμινίου, ντυμένο χρώμα σπείρα & φύλλο αλουμινίου, φύλλο αλουμινίου & σπείρα με το επίστρωμα PVC, σπείρα αλουμινίου & φύλλο με το έγγραφο του Κραφτ, δίσκοι αλουμινίου, σωλήνας αλουμινίου, κ.λπ.

Έχουμε την επαγγελματική καταδίωξη πωλητών στην επαφή με τους πελάτες, και όλη την ένα προς ένα υπηρεσία.

Δικοί μας πωλητής θα αντιπαραβληθούν και θα βελτιώσουν τις απαιτήσεις των πελατών, μετά από των πελατών που επιβεβαιώνονται, δικοί μας πωλητής το στέλνουν σε δικούς μας διευθυντής παραγωγής και ποιοτικό διοικητικό προσωπικό.

Δικοί μας διευθυντής παραγωγής θα είναι τακτοποιούν το πρόγραμμα παραγωγής σύμφωνα με το παρόν σχέδιο παραγωγής και το στέλνουν στον πωλητή & στο ποιοτικό διοικητικό προσωπικό.

Δικοί μας πωλητής θα ανατροφοδοτήσουν το πρόγραμμα παραγωγής σε δικούς μας πελάτες.

Δικοί μας ποιοτικό διοικητικό προσωπικό θα ελέγξουν την ποιότητα των προϊόντων στην προμήθεια πρώτων υλών, τη διαδικασία παραγωγής και τη συσκευασία,

Μετά από να λάβουν την ολίσθηση επιβεβαίωσης, δικοί μας πωλητής θα ενημερώσουν δικούς μας επαγγελματικό προσωπικό διοικητικών μεριμνών για να τακτοποιήσουν την αποστολή. Δικοί μας προσωπικό διοικητικών μεριμνών θα παρακολουθήσουν την κατάσταση μεταφορών φορτίου και έγκαιρος ανατροφοδοτήστε στον πωλητή προκειμένου να αφεθούν δικοί μας πελάτες σε έτοιμο να λάβει τα αγαθά εγκαίρως.

Εγγυώμαστε στην ποιότητα και στο χρόνο παράδοσης δικών μας τα προϊόντα στον κάθε πελάτη μας.

Αναμένουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμο αμοιβαίο αμοιβαιότητα & το αμοιβαίο όφελος και τη φιλική συνεργασία με σας!

Ομάδα επιχείρησης

Η Co. βιομηχανίας αλουμινίου Zhaoyang Jinan, ΕΠΕ έχει 102 υπαλλήλους. Έχουμε τους εργαζομένους παραγωγής 56 άνθρωποι, 10 άνθρωποι αρμόδιοι για τον ποιοτικό έλεγχο, 10 άνθρωποι αρμόδιοι για τις διοικητικές μέριμνες και 11 άνθρωποι αρμόδιοι για την τεχνολογία. 6 άνθρωποι υπεύθυνοι για την επιχείρηση εξαγωγής.

Δικοί μας πωλητής υπεύθυνος για τους πελάτες επαφών άμεσα. Μετά από τις επιβεβαιωμένες όλες απαιτήσεις και τη διαταγή του πελάτη, θα στείλουν το σχέδιο παραγωγής σε δικούς μας διευθυντής παραγωγής, προσωπικό ποιοτικού ελέγχου και προσωπικό διοικητικών μεριμνών.

Μετά από έλαβε το σχέδιο παραγωγής, δικοί μας διευθυντής παραγωγής θα κάνουν το πρόγραμμα παραγωγής και θα κανονίσουν τους εργαζομένους για να τους παραγάγουν. Θα στείλει το πρόγραμμα παραγωγής στο προσωπικό ποιοτικού ελέγχου και στο προσωπικό διοικητικών μεριμνών επίσης.

Δικοί μας 56 εργαζόμενοι υπεύθυνοι για την παραγωγή του αλουμινίου κουλουριάζουν, φύλλο αλουμινίου, δίσκοι αλουμινίου, σωλήνας αλουμινίου, κ.λπ. σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Δικοί μας πωλητής θα ανατροφοδοτήσουν το πρόγραμμα παραγωγής σε δικούς μας πελάτες.

Δικοί μας ποιοτικό διοικητικό προσωπικό θα ελέγξουν την ποιότητα των προϊόντων στην προμήθεια πρώτων υλών, τη διαδικασία παραγωγής και τη συσκευασία,

Μετά από να λάβουν την ολίσθηση επιβεβαίωσης, δικοί μας πωλητής θα ενημερώσουν δικούς μας επαγγελματικό προσωπικό διοικητικών μεριμνών για να τακτοποιήσουν την αποστολή. Δικοί μας προσωπικό διοικητικών μεριμνών θα παρακολουθήσουν την κατάσταση μεταφορών φορτίου και έγκαιρος ανατροφοδοτήστε στον πωλητή προκειμένου να αφεθούν δικοί μας πελάτες σε έτοιμο να λάβει τα αγαθά εγκαίρως.

Χρησιμοποιούμε μια επαγγελματική ομάδα για να ελέγξουμε ολόκληρη τη διαδικασία του εμπορίου, για τους πελάτες για να κερδίσουμε κόστος και χρόνο.